Siste tester

 

Skrive en god CV

Adecco - Hvordan skrive en god CV

CV er forkortelse for Curriculum Vitae, som på latin betyr «en kort beskrivelse av eget livsløp». Når du har skaffet deg en oversikt over alt du har gjort er du klar til å skrive din CV. Du opparbeider deg jo ny erfaring hele livet, så du vil aldri bli helt ferdig med den. Når du skriver, kan du med fordel begynne «på nytt» hver gang, og det er viktig å oppdatere jevnlig. Det gir deg flere fordeler – du får et nært forhold til innholdet og du får god erfaring med å skrive CV.

Les her

Cappa - Slik skriver du en god CV

Curriculum Vitae (CV) er et sammendrag av utdannelse, jobberfaring og personlige opplysninger. Curriculum vitae er latin for «livsløp» eller mer presist «livets løp».
CV er avgjørende for om du i det hele tatt blir innkalt til intervju. Selv om du kan ha en riktig bakgrunn, vil en rotete eller mangelfull CV gi et tilsvarende bilde av deg som kandidat.

Les her

Dagens Næringsliv - slik skriver du CV

Å skrive en god CV er enkelt - og viktig. Unngå språkfeil og følg disse punktene, så er du ett skritt nærmere drømmejobben.

Les her

Jobbportalen

CV er forkortelse for Curriculum Vitae og skal gi en kortfattet beskrivelse av hvem du er og hva du har gjort, dine kunnskaper, ferdigheter og arbeidserfaringer.

Les her

Manpower - Hvordan skrive en god CV

Gir CV-en din svar på dette? Det kan være vanskelig å skrive en CV, og spørsmålene er mange.

Les her

NAV - Slik lager du en god CV

CV er forkortelse for Curriculum Vitae som betyr ”en kort beskrivelse av eget livsløp”. CVen skal fortelle hvem du er, hva slags utdanning du har og hva du har gjort.

Les her

Top Temp - Hvordan skrive en god CV?

CV'en bør være kort og konsis, men fullstendig på alle punkter. Den skal være pent og oversiktlig satt opp, med mindre du har en usedvanlig vakker løkkeskrift bør du skrive på PC.

Les her