Biltester

 

SUV

SUVén har kommet for å bli, og er den typen som mange har øverst på ønskelisten når man skal kjøpe seg en bil.

SUV står for Sport Utility Vehicle, og den kombinerer stasjonsvognens mulighet til frakt, pluss at man får tilgang terrengkjøringsegenskaper.  Det har kommet flere varianter, og fra BMW har de på sin X6-serien gitt den benevnelsen SAC(Sport Activity Coupé)

Etter fler mindre oppgraderinger er nå endelig en helt ny Volvo XC 90 kommet på markedet. Les testene av Volvo XC 90  Som alle gir meget gode resultater. Nå har det også kommet flere tester som viser hvordan den gjør seg mot flere av konkurrentene.

Toyota RAV4 var blant de første som kom med SUV, og nå har de aller fleste en SUV løsning i sitt produktspekter.  Vi har samlet testene av SUV på våre sider, og her kan man lese testene og finne den SUVén som passer best. Renault med sin nye Kadjar er meget spennende, 

iTest har her samlet alt av SUV tester som er tilgjengelig på nett. I menyen nedenfor har vi organisert merkene. I siste tester finner du de 10-12 siste testene som er publisert. 

E24 har testet BMW X6 M, og beskriver den slik "BMW X6 M er en totalt absurd bil", men uansett så blir du lagt merke til hvis du kommer med en BMW X6.  Lexus har hatt stor suksess med sin NX300h, og ligger høyt oppe på salgs statestikken på SUVer i Norge.  Mercedes-Benz har flere forskjellige SUVer, og spesielt GLA har fått mange positive tilbakemeldinger.

iTest hovedside med mer enn 24.000 tester.