Biltester

 

Hybridbiler

En hybridbil er en bil som bruker både en forbrenningsmotor og en elektrisk motor som kraftkilde. Forbrenningsmotoren er som regel en bensin- eller dieselmotor. Normalt veksler bilen på å benytte motorene som kraftkilde, motorene kan også kjøre samtidig dersom bilen trenger mye kraft. Som en av testene for Mercedes sier: Å si nei til en elmotor som yter ekstra hestekrefter på kjøpet, "er som å insistere på å betale full pris under happy Hour på  en bar"

Mercedes er et av bilmerkene som har hatt best utvikling på sine hybrid bilder. Den siste Mercedes C350 TE plug-inn Hybrid, er absolutt noe å se nærmere på. En ulv i fåreklær. Mercedes S500 Plug-In Hybrid, en fantastisk langtur bil, full av komfort. Audi med sin nye Q7 e-tron quattro, er den først plug-in hybriden med disel og quattro fra Audi. her får du virkelig mye for pengene.
BMW i8 har fått betegnelsen "MILJØVENNLIG OG SPORSTLIG DYR", og den klarer 0-100 på 4.4 sek.  Lexus sin NX300h og Lexus CT200h har også fått mange gode tilbakemeldinger. Se også Volvo V60 Plug-in Hybrid, Audi A3 e-tron og VW Golf GTE.

Alle merker er sortert i menyen nedenfor, sammen med hurtigvalg for siste tester.

Trykk her for vår hovedside med biltester.

 

Test av Kia Hybrid